Nátierka z grilovaného cesnaku

Nátierka z grilovaného cesnaku

Nátierka z grilovaného cesnaku

Tento recept nám posiela: Ivana zo Žiliny


náročnosť: Stredná
čas: 50 minút
porcie: 6
bezlepkový recept: Áno

Postup

Hlavičky cesnaku v šupke zabalíme každú zvlášť do alobalu a grilujeme na rozpálenom grile cca 30-45 minút. Balíčky občas pretočíme, aby sa ugrilovali rovnomerne. Keď je cesnak hotový a vychladnutý, strúčiky ošúpeme a prelisujeme.
Do misky dáme Karičku a prelisovaný cesnak, ktoré spolu vymiešame. Nátierka má jemnú cesnakovú chuť aj arómu a je veľmi zdravá. Hodí sa na hrianky. Dobrú chuť:)


Potrebujeme

  • 3 hlavičky cesnaku
  • Karička črievko 400 g

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov