Svieža pórová nátierka

Svieža pórová nátierka

Svieža pórová nátierka

Tento recept nám posiela: Boris zo Žiliny


náročnosť: Nízka
čas: 20 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Nasekané vlašské orechy opražíme nasucho na panvici a necháme bokom vychladnúť. Pór očistíme a nakrájame na tenké kolieska, jablká nastrúhame. Pór a jablká zmiešame, pridáme Karičku trojuholníčky, kyslú smotanu, soľ, korenie a vymiešame. Nakoniec nátierku posypeme chutnými orieškami. Natierame na opečený tmavý chlieb. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • Karička klasik trojuholníčky 125 g
  • 1 menší pór
  • 2 jablká
  • 2 PL kyslej smotany
  • soľ
  • čierne korenie
  • hrsť nasekaných vlašských orechov

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov