Syrová nátierka s pečeným mäsom

Syrová nátierka s pečeným mäsom

Syrová nátierka s pečeným mäsom

Tento recept nám posiela: Erika z Červeníka


náročnosť: Nízka
čas: 15 minút
bezlepkový recept: Áno

Postup

Keď pečieme mäso – bravčové, teľacie, kuracie – trochu si odoberieme na nátierku.
Mäso na drobno pokrájame, zmiešame so syrom Karička, maslom a horčicou. Keď je nátierka hustá, pridáme smotanu alebo mlieko.
Dochutíme pokrájanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou, prípadne mladou cibuľovou vňaťou.


Potrebujeme

  • 1 syr Karička črievko
  • 80 g pečené mäso
  • 30 g maslo
  • 1 PL horčice
  • pažítka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov