Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

Tento recept nám posiela: Dr. Zdenka z Partizánskeho


náročnosť: Nízka
čas: 15
porcie: 7
bezlepkový recept: Áno

Postup

Mäso z tuniaka si rozdrobíme na menšie kúsky a pridáme maslo.
Premiešame spolu tak, aby sme rozmrvili kúsky tuniaka čo najviac s maslom. Pridáme horčicu, kečup, syr Karičku, cibuľu, soľ a korenie.
Všetko spolu premiešame a môžeme podávať.


Potrebujeme

  • 425 g, konzerva tuniak vo vlastnej šťave
  • 2 PL maslo
  • 1 ks, stredná cibuľa
  • 2 PL horčica
  • 2 PL kečup
  • 2 PL syr Karička
  • soľ
  • korenie čierne mleté

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov