Cviklová nátierka

Cviklová nátierka

Cviklová nátierka

Tento recept nám posiela: Erika z Červeníka


náročnosť: nízka
čas: 50 minút
bezlepkový recept: Áno

Postup

Cviklu umyjeme a dáme variť aj so šupkou do osolenej vody. V tlakovom hrnci asi 15 minút, v obyčajnom asi 40 minút. Polomäkkú a vychladnutú ošúpeme, najemno nastrúhame, pridáme ostatné suroviny, ochutíme soľou, prípadne chrenom.


Potrebujeme

  • 3 menšie cvikly
  • 1 syr Karička črievko
  • 1 PL kyslá smotana
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • chren

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov