NÁTIERKA Z REĎKOVKY A KARIČKY

NÁTIERKA Z REĎKOVKY A KARIČKY

NÁTIERKA Z REĎKOVKY A KARIČKY

Tento recept nám posiela: Helena zo Sniny


náročnosť: nízka
čas: 20 minút
porcie: 8
bezlepkový recept: Áno

Postup

Reďkovky veľmi dôkladne omyjeme. Prípadné poškodené miesta odkrojíme. Potom ich nastrúhame, jemne posolíme a necháme 15 minút postáť. Zelenina pustí hodne vody. Mäkké maslo vymiešame so soľou, čiernym korením a syrom Karička do hladka tak, aby v hmote nezostali maslové hrudky. Zlejeme z reďkoviek vodu a vmiešame ju do zmesi.
Tip: Niekoľko reďkoviek si môžeme dať stranou na ozdobu a ponechať i kúsok zelenej vňati – vo Francúzsku, odkiaľ táto natierka pochádza, je to zvykom.


Potrebujeme

  • Reďkovka 15 ks
  • Karička syr črievko 140 g
  • Mäkké maslo 140 g
  • Soľ podľa chuti
  • Čierne korenie podľa chuti

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov