Reďkvičková nátierka

Reďkvičková nátierka

Reďkvičková nátierka

Tento recept nám posiela: Danka z Michaloviec


náročnosť: nízka
čas: 20
porcie: 4

Postup

Príprava nátierky je veľmi jednoduchá. Reďkvičky nastrúhame čo možno najjemnejšie a osolíme. Po pár minútach z nich zlejeme prebytočnú vodu. Zmiešame syr Karička, tvaroh, nastrúhané reďkvičky. Osolíme a okoreníme a hotovo.


Potrebujeme

  • 250 g Karička syr
  • 125 g nízkotučný jemný tvaroh
  • 7-8 ks reďkvičiek
  • soľ a korenie na dochutenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov