Slovenská

Slovenská

Slovenská

Tento recept nám posiela: Edita zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 15
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Slovenský údený oštiepok najemno nastrúhame, pridáme Karička črievká, kyslú smotanu podľa potreby, na jemné kúsky nasekanú šalotku, rascu, soľ a petržlenovú vňať .
Všetky ingrediencie zľahka premiešame, aby sa prepojili chute.
Podávame s chrumkavou tmavou bagetou, ktorú sme krátko nechali ohriať na rošte v rúre alebo opiekli v hriankovači. Mlsné jazýčky si určite prídu na svoje 🙂
Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • Karička črievko - 2 x 100 g
  • Údený oštiepok - 1/2 ks - cca 260 g
  • Kyslá smotana - 2-4 PL
  • Šalotka - podľa chuti
  • Rasca drvená - podľa chuti
  • Soľ - štipka
  • Petržlenová vňať - trochu

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov