Tvarohová nátierka

Tvarohová nátierka

Tvarohová nátierka

Tento recept nám posiela: Blažena z Úľan nad Žitavou


náročnosť: nízka
čas: 25
porcie: 10
bezlepkový recept: Áno

Postup

Do misky vložíme jemný tvaroh a jednu Karičku črievko, dobre vymiešame vareškou. Postupne zapracujeme bryndzu, pridáme strúčik prelisovaného cesnaku, podľa chuti mleté čierne korenie, soľ a vyšľaháme pomocou ručného mixéra.
Hotovú nátierku odložíme do chladničky asi na hodinu, aby sa chute spojili.
Podávame na tmavom chlebíku. Povrch posypeme nasekanou zelenou vňaťou z mladej cibuľky. Výborne chutí aj s paradajkou, paprikou, jarnou cibuľkou.
Dobrú chuť! Je výborná!


Potrebujeme

  • Jemný hrudkovitý tvaroh 250 g
  • Karička črievko 100 g
  • Bryndza údená 125 g
  • Cesnak 1 strúčik
  • mleté čierne korenie podľa chuti
  • soľ podľa chuti
  • jarná cibuľka vňať na ozdobu

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov