Grilovaný pstruh so zeleninou pod syrovou perinou

Grilovaný pstruh so zeleninou pod syrovou perinou

Grilovaný pstruh so zeleninou pod syrovou perinou

Tento recept nám posiela: ĽUBOMÍR z Revúcej


náročnosť: stredná
čas: 15 minút
porcie: 1

Postup

Vypitvaného pstruha poriadne vyumývame, hlavu odrežeme. Osolíme a okoreníme korením na ryby z vonka aj z vnútra. Očistíme si mrkvu, cibuľu, šampiňóny a cuketu, nakrájame na hrubšie kolieska. Osolíme, okoreníme korením na grilovanú zeleninu. Na rozohriatom grile pstruha aj zeleninku ugrilujeme z oboch strán. Naservírovaného pstruha obložíme grilovanou zeleninou a na horúcu zeleninu posypeme nastrúhanou Karička tehlou, ktorá sa nám na teplej zelenine čiastočne roztopí. Podávame so zemiakmi alebo len so zeleninovým šalátom.


Potrebujeme

  • 1 vypitvaný pstruh
  • cuketa
  • cibuľa
  • mrkva
  • šampiňóny
  • korenie na ryby aj na grilovanú zeleninu
  • Karička tehla

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov