Burger s hovädzím mäsom a zrejúcim syrom

Burger s hovädzím mäsom a zrejúcim syrom

Burger s hovädzím mäsom a zrejúcim syrom

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


Postup

Hovädzie mleté mäso zmiešame so žĺtkom, soľou a čerstvo pomletým čiernym korením.  Vypracujeme fašírky, ktoré sprudka opečieme na horúcej panvici s rozohriatym olejom.  Fašírky po upečení otočíme a na vrch každej fašírky položíme plátok Karička zrejúceho syra a pečieme do požadovaného stavu, syr sa medzitým roztečie.  Plátky Oravskej slaniny upečieme do chrumkava.  Polovicu avokáda pokrájame na plátky.  Paradajky nakrájme na kolieska. Dresing vytvoríme zmiešaním kečupu a majonézy.  Žemle rozkrojíme a opečieme na panvici na sucho do chrumkava. Na spodnú časť žemle natrieme dresing, umiestnime šalátové listy, hovädziu fašírku, šalát, avokádo, paradajky, plátky slaniny a zakryjeme vrchnou časťou žemle.  Hamburger prepichneme špajdlou, aby držal pokope.


Potrebujeme

  • 500 g hovädzieho mletého mäsa
  • 1 žĺtok
  • soľ
  • čierne korenie
  • Karička zrejúci syr plátky
  • repkový olej
  • Oravská slanina
  • 1/2 avokáda
  • paradajky
  • žemle na burger
  • šalátové listy
  • Dresing:
  • 3 PL kečupu
  • 3 PL majonézy

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov