Májový bryndzový krém

Májový bryndzový krém

Májový bryndzový krém

Tento recept nám posiela: Ján z Vranova nad Topľou


náročnosť: nízka
čas:
bezlepkový recept: Áno

Postup

Syr Karička zmiešame s bryndzou a miešame. Hmota nemusí byť úplne homogénna, kúsky robia krém ešte zaujímavejší.
Do hotového krému zamiešame posekanú čerstvú pažítku.
Rascu opražíme na suchej panvici, čím jej zosilníme chuť. Krém posypeme rascou a podávame.


Potrebujeme

  • 250g pravej bryndze
  • 125g syra Karička
  • 1 PL rasca celá
  • pažítka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov