Nátierka z tresčej pečene

Nátierka z tresčej pečene

Nátierka z tresčej pečene

Tento recept nám posiela: ĽUBOMÍR z Revúcej


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
bezlepkový recept: Áno

Postup

Tresčiu pečeň roztlačíme vidličkou a zmiešame s vajíčkami, ktoré sme nožíkom nasekali na drobno, s dvoma druhmi syru, pretlačeným cesnakom a kôprom. Pridáme majonézu – ak sa nám zdá nátierka príliš hustá, môžeme pridať viac ako jednu lyžicu. Ak treba dosolíme.


Potrebujeme

  • 1 konzervu treščej pečene
  • 1 črievko Karičky
  • 3 vajcia uvarené na tvrdo
  • 100 g nastrúhaného syra
  • 1-2 PL mjonézy
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • kôpor
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov