Rybacia nátierka

Rybacia nátierka

Rybacia nátierka

Tento recept nám posiela: Jožo z Trenčína


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 2

Postup

Vaječné žĺtky, maslo, syr a horčicu zmiešame so sardinkami. Pridáme posekané bielky s cibuľkou. Dochutíme soľou a citrónom.


Potrebujeme

  • 1 škatuľka sardiniek
  • 2 vajcia natvrdo
  • 3 trojuholníčky Karičky
  • maslo
  • citrón
  • horčica
  • soľ
  • mladá cibuľka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov