Špenátová roláda

Špenátová roláda

Špenátová roláda

Tento recept nám posiela: Virág z Radvaňa nad Dunajom


náročnosť: nízka
čas: 20 m
porcie: 12
bezlepkový recept: Áno

Postup

Vajcia vyšľaháme do peny. Primešajte špenát, soľ, korenie, syr nastrúhaný na hrubom strúhadle k vaječnej zmesi. Plech si vystelieme papierom na pečenie a posypeme nastrúhaným parmezánom. Vylejeme špenátovú zmes a pečieme 10 minút pri 200°C. Necháme vychladnúť a potom otočíme stranou, kde je papier na vrch a papier pomaly odstránime. Plnku natierame na stranu, kde bol papier. Urobíme ju vyšľahaním syrokrému. Na syrokrémovú náplň navrstvíme lososa a pokvapkáme citrónovou šťavou. Celú roládu zabalíme do potravinárskej fólie a necháme 6 hodín v chladničke. Po vychladnutí nakrájame na plátky podľa potreby. Ako inú variantu plnky, môžete použiť chrenovú penu.


Potrebujeme

  • 125 g špenátu
  • 4 vajcia
  • 50 g tvrdého syra
  • 250 g údeného lososa
  • 200 g syrokrému Karička
  • soľ a korenie
  • parmezán

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov