Makrelová nátierka

Makrelová nátierka

Makrelová nátierka

Tento recept nám posiela: Helena zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 20
porcie: 4

Postup

Makrelu opatrne vykostíme, zbavíme kože a mäso zmixujeme alebo zomelieme spolu s uvarenými vajíčkami a ošúpanou cibuľou. Kápiu a uhorku nakrájame na malé kocky. Zmes spojíme s taveným syrom, majonézou, podľa chuti pridáme horčicu, soľ a pokvapeme citrónovou šťavou. Dôkladne premiešame.


Potrebujeme

  • 1 údená makrela
  • 1 tavený syr Karička
  • 1 PL majonézy
  • 2 vajcia natvrdo
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 nakladaná uhorka
  • horčica
  • soľ
  • šťava z citróna

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov