Baklažán zapečený so syrom a paradajkami

Baklažán zapečený so syrom a paradajkami

Baklažán zapečený so syrom a paradajkami

Tento recept nám posiela: Zuzka zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 40 minút
porcie: 4 porcie

Postup

Baklažány umyjeme, nakrájame na kolieska a tie poukladáme na plech. Posypeme mletým korením a soľou. Navrch naukladáme na kolieska nakrájané paradajky a na hrubšie plátky nakrájané šampiňóny. Na šampiňóny dáme na plátky nakrájaný encián a potom vrstvy zopakujeme. Zapekáme na 200 °C po dobu 20 minút. Nakoniec nastrúhame goudu, mozzarellu a zmiešame s Karičkou. Zmes rozložíme navrch a ešte pár minút zapekáme.


Potrebujeme

  • 2 ks baklažán
  • 4 paradajky
  • 1 mozzarella
  • 1/2 ks encián
  • 50 g gouda syr
  • 150 g Karička
  • 8 ks šampiňóny

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov