Demikát s Karičkou

Demikát s Karičkou

Demikát s Karičkou

Tento recept nám posiela: Dana z Michaloviec


náročnosť: Nízka
čas: 15 minút
porcie: 4

Postup

Cibuľky očistíme a nakrájame na drobno. Zmiešame ich s mletým korením, drvenou rascou a prisypeme do misky, v ktorej sme si zmiešali Karičku a bryndzu. Túto zmes vložíme do hrnca s horúcim vývarom zo zemiakov alebo z halušiek. Chvíľu miešame a následne ponorným šľahačom dohladka vyšľaháme. Demikát podávame s nasekanou vňaťou z jarnej cibuľky.


Potrebujeme

  • 400 g bryndze
  • 200 g Karička črievka
  • 2-3 ks jarné cibuľky
  • vývar z varených zemiakov alebo voda, v ktorej sa varili halušky
  • drvená rasca
  • čierne mleté korenie
  • petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov