Filé, zemiaky a kôprový dip s Karičkou

Filé, zemiaky a kôprový dip s Karičkou

Filé, zemiaky a kôprový dip s Karičkou

Tento recept nám posiela: Tatiana z Kráľa


náročnosť: nízka

Postup

Zemiaky očistíme, zapečieme s bylinkovým korením. V trojobale obalíme filé, ktoré vypražíme a urobíme si dip s Karičkou, kyslou smotanou 3 veľke lyžice, soľ, kôpor, čierne korenie. Podávame a zdobíme podľa seba.


Potrebujeme

  • 3 veľké zemiaky
  • 2ks filé
  • črievko Karička
  • korenie
  • kôpor
  • kyslá smotana

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov