Okvapkaný chlieb

Okvapkaný chlieb

Okvapkaný chlieb

Tento recept nám posiela: Natalia z Ochtinej


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 4

Postup

V ohnisku si rozložíme oheň, vložíme do ohňa kliešte, aby sa nám zohriali, kým si pripravíme krajce chleba. Na krajec chleba si natrieme syr Karičku, na vrch si naukladáme pokrájanú cibuľu, paradajky a uhorku. Ak sú kliešte zohriate vložíme do nich 1 plátok slaniny a pokvapkáme pripravené krajce chleba. Po okvapkaní plátok slaniny vyberieme z kliešťov a položíme na okvapkaný chlieb. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • chlieb 4 krajce
  • syr Karička 1ks
  • slanina 4 plátky
  • cibuľa 1ks
  • paradajka 2ks
  • šalátová uhorka 1 ks

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov