Pagáčik z lásky

Pagáčik z lásky

Pagáčik z lásky

Tento recept nám posiela: Daniela z Čachtíc


náročnosť: nízka
čas: 1 hodina
porcie: 1

Postup

Pagáčiky pripravujeme z polohrubej múky, pomletých oškvarkov, mlieka, soli, kvasníc a vajca. Klasicky si zamiešame cesto a necháme vykysnúť. Potom vykysnuté cesto natierame pomletými oškvarkami, posolíme, prekladáme a postup opakujeme. Pagáčiky zase necháme vykysnúť, prekladáme, potrieme zase oškvarkami a nakoniec upečieme na plechu, aby nám lístkovali. Na tanierik dáme pagáčik, vytvarujeme srdiečko z Karičky a vyplníme čokoládovými guličkami. Predjedlo je len jeden pagáčik, lebo potom nasleduje hlavné jedlo, tak aby sme neboli moc sýti. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • hladká a polohrubá múka
  • kvasnice
  • soľ
  • vajce
  • olej
  • oškvarky
  • Karička syr
  • čokoládové guličky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov