Pstruh s Karičkovo-horčicovým dipom

Pstruh s Karičkovo-horčicovým dipom

Pstruh s Karičkovo-horčicovým dipom

Tento recept nám posiela: Boris zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 30
porcie: 4

Postup

Filety pstruha umyjeme a jemne osolíme, na oleji prudko opečieme z oboch strán na panvici. Potrieme zmesou vymiešanou z oleja, cesnaku, korenia, petržlenovej vňate a soli.
Potom filety dáme na pekáč kožou hore a pečieme cca 10 minút pri 190°C.
Zo smotany, Karičky, horčice a korenia pripravíme dip. Podávame s pečenými zemiakmi a dipom. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 4 filety pstruh s kožou
  • 2 PL maslo
  • soľ podľa chuti
  • slnečnicový olej na opečenie pstruha
  • 2 PL olivový olej Extra Wirgin na dip
  • 3 strúčiky cesnak
  • petržlenová vňať
  • mleté čierne korenie štipka
  • korenie čilli papričky štipka
  • 1 téglik kyslá smotana
  • 100 g Karička črievko
  • 2 PL plnotučná horčica

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov