Bravčové karé so syrom

Bravčové karé so syrom

Bravčové karé so syrom

Tento recept nám posiela: Zuzana z Trenčanského Jastrabia


náročnosť: stredná
porcie: 6

Postup

Plátky mäsa osolíme, vyklepeme a vklepeme do nich strúhanku. Rezne poriadne namočíme v rozšľahanom vajíčku a sprudka opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Opražené rezne poukladáme vedľa seba na plech a na každý rezeň dáme vrstvu najemno nastrúhaného tvrdého syru Karička. Kyslú smotanu rozriedime mliekom, pridáme roztlačený cesnak a polejeme zmesou. Plech prekryjeme alobalom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 200 °C zhruba 50 – 60 minút.


Potrebujeme

  • 6 ks bravčové karé bez kosti
  • 200 g Karička tehla
  • 4 ks vajcia
  • strúhanka na obaľovanie
  • 3 strúčiky cesnak
  • 250 ml mlieko
  • 250 ml kyslá smotana
  • soľ
  • olej na vysmážanie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov