Chrumkavé bravčové plátky v syrovo-vínnom cestíčku

Chrumkavé bravčové plátky v syrovo-vínnom cestíčku

Chrumkavé bravčové plátky v syrovo-vínnom cestíčku

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: stredná
čas: 60 minút
porcie: 8

Postup

Karička tehlu si nastrúhame a pridáme ostatné ingrediencie, múku ale tak, aby sme cesto nemali riedke, pretože by sa nám mohlo cesto roztiecť. Nakrájame si mäso, ktoré si naklepeme, okoreníme a osolíme podľa chuti
a obaľujeme v jednotlivých cestíčkach z oboch strán v rozpálenom oleji.
K mäsu som podávala pečené zemiakové čipsy, ale môžte kľudne čokoľvek, ryžu, zemiakovú kašu.


Potrebujeme

  • 4 lyžice kečupu
  • pohára bieleho vína
  • tri vajcia
  • soľ
  • korenie
  • 200 g syra Karička tehla
  • hladkú múku podľa potreby
  • 500 g bravčového stehna, môžu byť aj kuracie prsné rezne
  • soľ
  • korenie
  • olej na vyprážanie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov