Labužnícke rezne

Labužnícke rezne

Labužnícke rezne

Tento recept nám posiela: Maria z Istebného nad Oravou


náročnosť: nízka
čas: 30 minut
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Rezne naklepeme a osolíme. Potrieme ich horčicou a roztlačeným cesnakom. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a na nej po obidvoch stranách rezne rýchlo opečieme. Podľa vlastného uváženia ich dochutíme predpísanými koreninami. Na rezne vytlačíme niekoľko cm sardelovej pasty, podlejeme trochou vody a dusíme. Pridáme pokrájanú papriku a syrokrém. Rezne dusíme, kým celkom nezmäknú. Podávame s opekanými zemiakmi.


Potrebujeme

  • 4 rezne (bravčové alebo teľacie)
  • 50 g cibule
  • horčica
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • kari korenie
  • štipľavá paprika
  • korenie diabolská zmes
  • mletý zázvor
  • vegeta
  • sardelová pasta
  • 1 syrokrém
  • soľ
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov