Svadobné karičkové predjedlo

Svadobné karičkové predjedlo

Svadobné karičkové predjedlo

Tento recept nám posiela: Edita zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 60
porcie: 16
bezlepkový recept: Áno

Postup

Z Karičky, tvarohu, masla, kyslej smotany a horčice vyšľaháme jemný krém, ktorý podľa chuti osolíme a okoreníme. Kôpky krému naložíme na dno dezertných tanierikov a pomocou vidličky vytvarujeme venček, naň uložíme plátky údeného lososa, ktoré zvlníme do vejárika. Uhorku prekrojíme napoly, polovice nastrúhame pozdĺžne pomocou škrabky, natrieme karičkovým krémom, stočíme do rolky a pridáme na tanier. Vrch lososového vejárika ozdobíme vetvičkou čerstvého rozmarínu.
Treba len trochu kreativity a predjedlo na svadobnú hostinu máme hotové. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • Karička črievko 4 ks
  • maslo 200 g
  • tvaroh jemný 250 g
  • smotana kyslá 4 PL
  • horčica 1 PL
  • korenie mleté čierne štipka
  • soľ podľa chuti
  • losos údený 200 g
  • uhorky šalátové 2 ks
  • čerstvý rozmarín - 16 vetvičiek

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov