Zeleninový tanier s kuracím mäskom

Zeleninový tanier s kuracím mäskom

Zeleninový tanier s kuracím mäskom

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 2

Postup

Zeleninu si nakrájame, poukladáme na tanier, mäso si nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, pridáme grilovacie korenie. Necháme aspoň 10 minút postáť a následne opečieme na rozohriatom olivovom oleji. Poukladáme na zeleninku a zalejeme smotanovým dipom. 🙂

Smotanový dip si pripravíme z bieleho jogurtu a Karička črievka, ktorý zmiešame so soľou, čiernym korením, čerstvou petržlenovou vňaťou. (kto by chcel môže si pridať strúčik cesnaku)


Potrebujeme

  • Bielu kapustu
  • šalát
  • uhorku
  • rajčiny
  • červenú papriku
  • kukuricu
  • olivy
  • kuracie mäso
  • biely jogurt
  • 2 ks Karička črievko
  • petržlenovú vňať
  • soľ, korenie, grilovacie korenie
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov