Bravčové fašírky so syrom a vločkami

Bravčové fašírky so syrom a vločkami

Bravčové fašírky so syrom a vločkami

Tento recept nám posiela: Vlasta zo Žiaru nad Hronom


náročnosť: stredná
čas: 1 hod
porcie: 10

Postup

Bravčové mäso pomelieme na mlynčeku. Pridáme ovsené vločky, soľ, čierne mleté korenie, vajcia. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, osmahneme na oleji do zlatova. Do misky si nastrúhame syr. Všetko nakoniec zmiešame. Môžme pridať aj petržlenovú vňať. Z masy tvarujeme bochníčky, ktoré obalené v strúhanke budeme na rozpálenom oleji vyprážať z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou.


Potrebujeme

  • bravčové mäso 500g
  • ovsené vločky 1 hrnček
  • vajcia 2ks
  • cibuľa 1ks
  • soľ, korenie
  • Syr Karička tehla nastrúhaný 5PL kopcovité
  • olej
  • petržlenová vnať
  • strúhanka podľa potreby

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov