Bravčové karé s kyslími uhorkami a syrom

Bravčové karé s kyslími uhorkami a syrom

Bravčové karé s kyslími uhorkami a syrom

Tento recept nám posiela: Edita z Pohronského Ruskova


náročnosť: nízka
čas: 60-70 minút
porcie: 8

Postup

Rezne naklepeme, osolíme, na jednej strane okoreníme a obalíme v múke. Na panvici zohrejeme olej a rezne opražíme. Rezne poukladáme do pekáča tesne vedľa seba, potrieme ich horčicou. Uhorky a syr Karička najemno postrúhame. Na každý rezeň dáme vrstvu uhoriek a zakryjeme ju syrom. Mäso pečieme pri teplote asi 140 stupňov 30-40 minút. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.


Potrebujeme

  • 8 ks rezňov z bravčového karé
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • hladká múka
  • olej
  • 250 g tvrdý syr Karička
  • horčica
  • 1 pohár nakladaných uhoriek

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov