Bravčové rezne obaľované v syre

Bravčové rezne obaľované v syre

Bravčové rezne obaľované v syre

Tento recept nám posiela: Zuzana z Trenčiasnkého Jastrabia


náročnosť: stredná
čas:
porcie: 4

Postup

Bravčové rezne umyjeme, naklepeme a osolíme. Tvrdý syr postrúhame a vajce rozšľaháme s lyžičkou vody. Rezne obalíme najskôr v syre, potom vo vajci a v strúhanke. Obalené pomaly vyprážame na oleji, najskôr z jednej strany prikryté, potom z druhej odkryté.


Potrebujeme

  • 4 ks rezne zo stehna
  • soľ
  • 100 g tvrdý syr
  • 1 vajce
  • 120 g strúhanka
  • olej na vyprážanie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov