Bryndzové halušky s Karičkou

Bryndzové halušky s Karičkou

Bryndzové halušky s Karičkou

Tento recept nám posiela: Edita z Pohronského Ruskova


náročnosť: stredná
čas: 35minút
porcie: 5

Postup

Zemiaky postrúhame na jemno, pridáme vajíčka, vodu, múku a vypracujeme cesto na halušky. Vo vriacej vody, do ktorej sme dali soľ a trošku oleja, haluškovačom spravíme halušky, ktoré uvaríme, scedíme, pridáme bryndzu a Karičku. Dobre pomiešame, podávame s chrumkavo upečenou slaninou.


Potrebujeme

  • 2 vajíčka
  • 2 väčšie zemiaky
  • polohrubá múka
  • 500gr bryndza
  • 1 maxi črievko Karička
  • soľ
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov