Holandské vajcia

Holandské vajcia

Holandské vajcia

Tento recept nám posiela: Dušan z Červeníka


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 4

Postup

Vajíčka uvaríme na mäkko 2 minúty.
Malý pekáč vyložíme slaninou pokrájanou na plátky. Na ňu rozložíme polovicu syra a vajíčka. Zalejeme smotanou, osolíme, posypeme s kari a strúhaným zvyškom syra. Zapečieme. Podávame s čerstvým chlebom.


Potrebujeme

  • 4 vajcia
  • 200 g syr Karička tehla
  • 100 g slaniny
  • 1 smotana na šľahanie
  • soľ
  • kari korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov