Mramorové mäso

Mramorové mäso

Mramorové mäso

Tento recept nám posiela: Anna z Novote


náročnosť: stredná
čas: 45 minut
porcie: 4

Postup

Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme ich, osolíme, okoreníme. Formu na srnčí chrbát natrieme olejom a poukladáme do nej pripravené rezne. Vajcia, mlieko a múku dôkladne zmiešame, pridáme na kocky pokrájanú kapiu a uhorky, postrúhaný syr, soľ, korenie a zmes navrstvíme na mäso. Dáme do rúry piecť (na 1 h). Upečené mäso vyklopíme a ostrým nožom pokrájame na plátky. Podávame s ryžou. Vhodný je šalát z postrúhanej zmesi zeleniny (kapusta, mrkva, paprika).


Potrebujeme

  • 400 g bravčového stehna
  • 4 vajcia
  • 4 lyžice hrubej múky
  • 2 nakladané kapie
  • 2 kyslé uhorky
  • 100 g tvrdého syra
  • 100 ml mlieka
  • soľ
  • mleté korenie
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov