Rezeň plnený

Rezeň plnený

Rezeň plnený

Tento recept nám posiela: Zuzana z Komárna


náročnosť: stredná
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

Mäso umyjeme, naklepeme, osolíme. Vymiešame bryndzu s Karička črievkom, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a pomiešame. Na plátok mäsa dáme syrovú bryndzu, urobíme rolky, obalíme v trojobale a vypražíme. Podávame s ryžou alebo zemiakovým pyré alebo kto čo má rád. 😉


Potrebujeme

  • kuracie prsia
  • bryndza
  • Karička črievko
  • vajíčka
  • cibuľa
  • soľ
  • múka
  • strúhanka
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov