Šampiňónová omáčka s Karičkou

Šampiňónová omáčka s Karičkou

Šampiňónová omáčka s Karičkou

Tento recept nám posiela: Tatiana z obce Kráľ


náročnosť: nízka
čas:

Postup

Plátky šampiňónov opražíme na rozohriatom masle, pokvapkáme citrónovou šťavou a dusíme domäkka. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu a posypeme hladkou múkou. Premiešame a za stáleho miešania prilievame smotanu. Pomaly varíme do zhustnutia. Pridáme Karičku v črievku a podávame s knedľou alebo cestovinami. Moje deti to ľúbia presne takto ako na foto. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • 400 g čerstvé šampiňóny
  • 1 PL maslo
  • trochu citrónová šťava
  • podľa chuti soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu drvená rasca
  • 2 PL hladká múka
  • 250 ml smotana

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov