Šampiňónova omáčka s kuracím mäskom a cestovinou

Šampiňónova omáčka s kuracím mäskom a cestovinou

Šampiňónova omáčka s kuracím mäskom a cestovinou

Tento recept nám posiela: Martin z Banskej Bystrice


náročnosť: stredná
čas: 50 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Namarinujeme kuracie mäsko v oleji cesnaku horčici a osolíme. Na panvici opečieme.

Omáčka: na panvici speníme cibuľu, pridáme šampiňóny, mleté korenie, rascu a mletú papriku, chvíľu orestujeme. Pripravíme si zátrepku zo sladkej smotany, horčice, 6 trojuholníkov Karičky, 1 ČL hl. múky, oregana a osolíme. Podávame s cestovinami.


Potrebujeme

  • 2 ks kuracie prsia
  • 350 g šampiňónov
  • sladká smotana
  • 6 ks Karička trojuholníkov
  • horčica
  • cesnak
  • cibuľa
  • soľ, mleté korenie, mletá paprika, oregano
  • cestoviny
  • ozdoba jarná cibuľka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov