Tofu s domacimi gnocchi a zeleninovou omackou

Tofu s domacimi gnocchi a zeleninovou omackou

Tofu s domacimi gnocchi a zeleninovou omackou

Tento recept nám posiela: Martin z Banskej Bystrice


náročnosť: stredná

Postup

Cesto gnocchi:
500 g
zemiaky
80 g
hladká múka
2 ks
žĺtok
50 g
maslo
soľ
dáme variť zemiaky. Uvarené nastrúhame, pridáme hladkú múku, žĺtka, maslo a soľ a premiešame. Spravíme si valčeky a krájame 2cm. Hodíme do vriacej vody a varíme, kým nevyplávajú hore.
Omáčka: v hrnci si speníme cibuľu, pridáme mrkvu, zeler, petržlen, kaleráb. Pridáme soľ, mleté korenie, muškátový oriešok. Zalejeme kúskom vody, pridáme Karičku a všetko zmixujeme. Pokvapkáme citrónom. Varíme 2min a hotovo.
Tofu si namarinujeme v sójovej omáčke, prelisovanom cesnaku, oleji a horčici, opečieme na oleji.


Potrebujeme

  • 500 g zemiaky, 50 g maslo
  • 2 ks žĺtok, 1 cibuľa
  • 1 zeler
  • 1/2 kaleráb
  • 2ks mrkva väčšia
  • 1ks petržlen
  • soľ, mleté korenie, muškaátový oriešok
  • 1 Karička črievko
  • citrón
  • tofu
  • 1 CL horčica
  • 1dcl olej
  • 3 strúčiky cesnak
  • 2PL sojová omáčka
  • 80 g hladká múka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov