Šampiňónová nátierka

Šampiňónová nátierka

Šampiňónová nátierka

Tento recept nám posiela: Boris zo Žiliny


náročnosť: Nízka
čas: 25
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Šampióny dobre umyjeme, príp. ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Na panvici orestujeme na olivovom oleji nakrájanú cibuľu, pridáme huby a krátko ich opražíme. Potom prilejeme vodu, pridáme soľ , rascu, korenie a zmes cca 15 minút dusíme, kým voda nevyvrie.
Po vychladnutí pridáme Karička črievka, kyslú smotanu a všetko dôkladne premiešame.
Servírujeme na opečenom chrumkavom chlebíku alebo čerstvom pečive. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 6-10 ks šampiňóny
  • 1 cibuľa
  • 3 PL olivový olej
  • 3 ks Karička črievko
  • 3 PL kyslá smotana
  • Mletá rasca
  • Čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov