Bravčové karé so syrom

Bravčové karé so syrom

Bravčové karé so syrom

Tento recept nám posiela: Mária z Bratislavy


náročnosť: stredná
čas: 1 hodina
porcie: 4

Postup

Bravčové karé vyklepeme na tenké plátky, poukladáme na vymastený plech, posolíme a pokoreníme.
Mäso posypeme strúhaným tvrdým syrom, na vrstvu syra lyžicou dáme Karičku a kyslú smotanu a rozotrieme. Následne posypeme ďalšou vrstvou strúhaného syru. plech prekryjeme alobalom, prípadne iným plechom a pečieme na 220 stupňov cca 1 hodinu. Potom alobal odkryjeme a necháme zapiecť cca 15 minút. Podávame s opečenými zemiakmi, ktoré sa môžu piecť zarovno s bravčovým mäskom.


Potrebujeme

  • 600 gramov bravčového karé
  • 1ks Karička črievka
  • 250 ml kyslej smotany
  • 250 g tvrdého syra
  • zemiaky
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov