Bravčový jazyk s pórom a Karičkou

Bravčový jazyk s pórom a Karičkou

Bravčový jazyk s pórom a Karičkou

Tento recept nám posiela: Tomáš z Michaloviec


náročnosť: stredná
čas: 90 minut
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Bravčový jazyk uvaríme v tlakovom hrnci do polomäkka. Trvá to cca hodinku. Uvarený ho vložíme do studenej vody, zlúpneme a nakrájame na tenšie plátky. Mäsko spolu s nakrájaným pórom sprudka opečieme na masle. Trochu osolíme, okoreníme a podlejeme trochou vody a dusíme, kým nie je mäsko mäkké. Primiešame Karičku, necháme ju rozpustiť, premiešame a odstavíme. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.


Potrebujeme

  • 500g bravčový jazyk
  • 500g pór
  • 30g maslo
  • 150g Karička
  • soľ a mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov