Gnocchi s baklažánovo-syrovou omáčkou

Gnocchi s baklažánovo-syrovou omáčkou

Gnocchi s baklažánovo-syrovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Alexandra z Chorvátskeho Grobu


náročnosť: nízka
čas: 40
porcie: 4

Postup

Na masle orestujeme cesnak, cibuľu do sklovita. Potom pridávame nakrájaný pór, šampiňóny a baklažán. Za občasného premiešania dusíme domäkka. Po odparení šťavy pridáme vňaťku, zakvapeme citrónom, posolíme a pokoreníme. Spravíme si v strede panvice miesto na rozpustenie syra. Pomaly zmiešame so zeleninovou zmesou. Nakoniec vlejeme smotanu na varenie. Odstavíme.
Gnocchi krátko osmažíme na rozpustenom masle.
Podávame gnocchi preliate zmesou, podľa chuti dokoreníme.


Potrebujeme

  • 3 strúčiky cesnaku
  • menšia cibuľa
  • kúsok póru
  • 6 šampiňónov
  • menší baklažán
  • petržlenová vňaťka
  • citrónová šťava
  • soľ, korenie
  • maslo
  • veľké črievko Karičky
  • smotana na varenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov