Hrbaté mäso

Hrbaté mäso

Hrbaté mäso

Tento recept nám posiela: Dušan z Červeníka


náročnosť: stredná
čas: 60 minút

Postup

Rožky nakrájame a namočíme do mlieka. Cibuľu opražíme, pridáme huby, podusíme a primiešame rožky. Vzniknutú masu osolíme, okoreníme, pridáme vajíčka a na drobno pokrájanú šunku.
Rezne narýchlo opečieme, rozložíme na pekáč, navrstvíme na ne hubovú masu a posypeme strúhaným syrom. Podlejeme a dáme piecť.


Potrebujeme

  • 6 bravčových rezňov
  • 400 g húb
  • 200 g šunky
  • 100 g syr Karička tehla
  • 200 ml mlieko
  • 2 rožky
  • 2 vajci
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • majoránka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov