Karfiol s Karičkou

Karfiol s Karičkou

Karfiol s Karičkou

Tento recept nám posiela: Michal z Pohronského Ruskova


náročnosť: nízka
čas: 60minút
porcie: 4

Postup

Umytý na ružičky rozobratý karfiol uvaríme do polomäkka, scedíme, hlbší pekáč vymastíme maslom a vysypeme strúhankou, karfiolové ružičky poukladáme na pekáč. V kyslej smotane rozšľaháme 4 vajíčka, pridáme črievko Karička, nastrúhaný syr Karička, vegetu, soľ, mleté čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať a pažítku. Všetko veľmi dôkladne premiešame. Touto zmesou zalejeme karfiol. Na vrch naukladáme kúsky masla a pečieme do zlatista. Podávame s paradajkovým šalátom. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • 1 väčší karfiol
  • maslo
  • strúhanka
  • 1 kyslá smotana
  • 4 vajíčka
  • 1 črievko Karička
  • 15 dkg tvrdý syr Karička
  • vegeta, soľ
  • rasca
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • pažítka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov