Karičkové halušky

Karičkové halušky

Karičkové halušky

Tento recept nám posiela: Martina zo Stropkova


náročnosť: nízka
čas: 25 minút
porcie: 4

Postup

Zemiaky očistíme, postrúhame, pridáme vajíčko, štipku soli a vypracujeme cesto na halušky. Tie uvaríme v osolenej vode. Do misky si dáme bryndzu, Karička črievko a na lepšie rozmiešanie trochu horúcej vody z halušiek. Tie po uvarení scedíme, zmiešame s bryndzou a podávame so slaninkou. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • 6 ks väčších zemiakov
  • polohrubá múka
  • 1 vajíčko
  • soľ
  • 125 g bryndze
  • 1 ks Karička črievko
  • slanina

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov