Kurací perkelt s Karičkou

Kurací perkelt s Karičkou

Kurací perkelt s Karičkou

Tento recept nám posiela: Edita zo Žiliny


náročnosť: stredná
čas: 30 minút
porcie: 4

Postup

Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na kocky a na oleji osmahneme na panvici spolu s cibuľkou. Pridáme soľ, koreniny, podlejeme vodou a dusíme cca 15 minút.
Z Karička črievka, múky a mlieka si pripravíme v mixéri hladký krém, ktorým udusené mäso za stáleho miešania nakoniec zahustíme.
Podávame s kolienkami alebo aj domácimi haluškami.
Dobrú chuť prajem!


Potrebujeme

  • 500 g kuracie prsia
  • 1 cibuľa
  • 2 PL olej
  • soľ
  • mletá rasca
  • červená mletá paprika
  • mleté čierne korenie
  • 1 ks Karička črievko
  • 250 ml mlieko
  • 1 PL múka polohrubá
  • 500 g cestoviny - kolienka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov