Kuracie prsia so šamiňónmi

Kuracie prsia so šamiňónmi

Kuracie prsia so šamiňónmi

Tento recept nám posiela: Marta z Oponíc


náročnosť: stredná
čas: 50 minút
porcie: 2

Postup

Kuracie prsia umyjeme a osušíme. Sójovú omáčku premiešame v miske s medom, vegetou a olivovým olejom. Touto omáčkou potrieme prsia z oboch strán a necháme v chlade odležať asi 30 minút. Potom rezne prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a krátko podusíme. Pridáme späť mäso, pokrájame sampiňóny, podlejeme vodou a dusíme domäkka. Pochúťkovú smotanu zmiešame s hladkou múkou a pridáme k mäsu. Krátko povaríme. Podávame s cestovinou. Dobru chuť!


Potrebujeme

  • 300 g kuracích pŕs
  • 2 PL sójovej omáčky
  • 1/2 ČL vegety
  • 1 ČL medu
  • olivový olej
  • 150 ml pochúťkovej smotany
  • 100 g sampiňónov
  • 1 cibuľu
  • hladkú múku

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov