Nekysnuté domáce langoše

Nekysnuté domáce langoše

Nekysnuté domáce langoše

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: nízka
čas: 50 minut
porcie: 6

Postup

Múku, soľ, cukor, kypriaci prášok si zmiešame a pomaly pridáme kyslú smotanu a jeden hrnček nastrúhaného syra. 🙂 Vypracujeme si cesto, ktoré rozdelíme na 5 zhruba rovnakých častí, vyvaľkáme na placku v tvare nášho langoša a do stredu nasypeme syr, nakoniec spojíme jeho konce tak, aby vznikla klasická buchta a opäť vyvaľkáme a dáme smažiť na rozohriatý olej z každej strany. 🙂 Keď je langoš pekne opečený, vytiahneme, necháme vychladnúť a obložíme tak, ako to máme radi.


Potrebujeme

  • 2 hrnčeky hladnej múky
  • hrnček kyslej smotany
  • polovicu lyžičky soli
  • taktiež cukru a aj kypriaceho prášku
  • tvrdý syr na strúhanie aspoň 2 hrnčeky
  • olej na smaženie
  • prísady, ktoré na langošoch dáme

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov