Rezne s broskyňami

Rezne s broskyňami

Rezne s broskyňami

Tento recept nám posiela: Michal z Pohronského Ruskova


náročnosť: nízka
čas: 60minút
porcie: 6

Postup

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, na oleji prudko upečieme. Upečené rezne poukladáme na pekáč, na každý rezeň položíme plátok šunky, volské oko z vajíčka, ktoré postupne po jednom upečieme. Na volské oko dáme broskyňu a zakryjeme syrom, prepichneme ich špáradkom, aby sa nerozpadli. Dáme zapiecť do predhriatej rúry asi na 15 minút.


Potrebujeme

  • 6 kusov rezňov z bravčové karé
  • soľ, mleté čierne korenie
  • 6 plátkov tvrdého syru Karička
  • 6 plátkov šunkovej salámi
  • 6 vajíčok
  • 6 kusov pol zaváranych broskýň
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov