Špaldová pizza

Špaldová pizza

Špaldová pizza

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: stredná
čas: 45 minút
porcie: 4

Postup

Pol kila špaldovej hl. múky si dáme do misky, pridáme 5 lyžíc sezamového oleja, lyžičku sódy bikarbóny, soľ, lanové semienka, postupne pridávame vodu a vymiesime ho tak, aby bolo hustejšie a dalo sa nám dobre rozotierať na papier na pečenie. Rozotierame ho však na tenko, pretože ešte podrastie. Ak máme cesto na papieri, dáme ho na 5 až 7 minút do rúry, vytiahneme a pridáme všetko, čo nám na pizzy chutí. Ja som ho potrela domácim kečupom, ochutila oreganmo, potrela cesnakom a poukladala šunku, kukuricu, olivy a posypala Kariška tehlou.


Potrebujeme

  • hladká špaldová múka
  • sezamový olej
  • lyzička sódy bikarbóny
  • soľ
  • ľanové semienka
  • cesnak
  • domáci kečup
  • šunka
  • kukurica
  • olivy
  • Karička tehla

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov