Zapečené bravčové plátky s ananásom, syrom a smotankou

Zapečené bravčové plátky s ananásom, syrom a smotankou

Zapečené bravčové plátky s ananásom, syrom a smotankou

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: stredná
čas: 50 minut
porcie: 5
bezlepkový recept: Áno

Postup

Mäso si umyjeme a nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, opaprikujeme a vyklepeme. Rozohrejeme si olej a v krátkosti opečieme z oboch strán. Mäso ukladáme na plech. Keď je opečené, na každé poukladáme plátok ananásu, zalejeme výpekom, pokvapkáme šťavou z ananásu a nakoniec dáme smotanu. Zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 200 stupňov, asi na pol hodinku, kým nie je mäkké, odokryjeme ho a posypeme nastrúhaným syrom Karička. A už len zapiecť.


Potrebujeme

  • 750 g bravčového stehna
  • konzervu plátkového ananásu
  • soľ, korenie
  • ml. červenú papriku
  • olej
  • 200 g tvrdého syra Karička na strúhanie
  • jasmínová ryža (ako príloha)

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov